Open menu Sluit menu
NL

Menu

The English translation of this page will be available soon.

Chef Roger van Damme en zijn team stellen onderstaande gerechten aan U voor. In afwachting kan U genieten van een van onze tapa’s. Deze zullen bij U aan tafel toegelicht worden.

Klassieke voorgerechten van Roger

Toast Champignon25,00

Geroosterd briochebroodje met gebakken champignons, truffel en krokanten van aardpeer en pastinaak.

Pâté en croûte22,50

Klassieke pâté en croûte geserveerd met gepekelde groenten, compôte van ui en jus van gebrande knolselder.

Carpaccio van Wagyu beef25,00

Gepekeld en gerookt nek stuk van Wagyu runderen met crème van truffel, crème van pecorino kaas en verse truffel


Signatuur hoofdgerechten

Suggestie van Noordzeevis47,50

Op de huid gebakken roodbaarsfilet met nasi, gebakken lamsoor, kreeft en een zachte groene curry saus.

Rundstartaar36,50

Rundvlees van de hoogste kwaliteit wordt à la minute met de hand gesneden en op smaak gebracht. Afgewerkt met een diversiteit van microgroenten, een balletje van crème van ganzenlever en frietjes zoals U ze van ons gewend bent.

Gegrilde tarbot47,50

Gegrilde tarbot op een bedje van aardappelpuree in een krans van gebakken groentjes afgewerkt met wortel, mosseltjes escabeche, krab en een frisse, kruidige mayonaise.

Tournedos Rossini47,50

Tournedos met eendenlever, polenta, frisse zomergroenten en vleesjus.

Vol au Vent Deluxe41,00

Klassieke vol au vent met zwezeriken en truffel.


Patisserie

Celebration26,50

Een fris dessert samengesteld met Roger zijn favoriete smaken en bereidingen; framboos, yoghurt, aardbei, basilicum, violet, cassis en melkchocolade.

Soleil26,50

Een ring van pannacotta met vanille, afgewerkt met accenten van exotisch fruit en witte chocolade die een mooie zoet-zuur balans geven.

Orelys27,50

Een dessert met zure toetsen van yuzu, basilicum, gekarameliseerde appel, krokant bladerdeeg, een luchtige chantilly en een mousse van orelys chocolade.

Akina27,50

Kruidige crème d’épice als basis met smaken van kaneel, earl grey en steranijs, balletjes van dulcey chocolade en melkchocolade met een interieur van kalamansi. Krokante soesjes met een chantilly van hazelnoten uit Piemonte afgewerkt met een smaakvolle cocktail.

De Komedieplaats van Antwerpen27,50

Een dessert voor fashionista’s en zoetebekken. Een handtas van karamel en hazelnoot-melkchocolade, tiramisu in een koffer verpakt, en een gelakte pump van chocolade-citrusmousse. Koekjes met invloeden van de Komedieplaats laten je thuis voelen in de koekenstad.


Roger van Damme classics

De eigentijdse kijk van chef Roger tovert deze topklassiekers om tot echte droom desserten.

Dame Blanche18,50

Crème Brulée14,50

Klassieke crème brulée geserveerd met een bal van dulce de leche crème.


Pannenkoeken (vanaf 14u30)

Crêpe Maison7,95

Twee pannenkoeken geserveerd met diverse suikers en roomboter.

Crêpe Royale12,00

Met roomijs gevulde pannenkoeken, in een laagje chocoladesaus.

Crêpe Dominique12,00

Met roomijs gevulde pannenkoeken, in een laagje sinaasappelsaus.