Open menu Sluit menu
NL

Menu

Menu

Starters

Carpaccio gambero rosso48,50

carpaccio of gambero rosso served with a mousse of gambero rosso and fresh notes of yuzu and jalapeño.

Vitello tonato33,50

Thinly sliced ​​veal with a soft tuna cream. Classically served with apple caper and surprisingly enriched with a tartelette of Parmesan cheese, filled with veal tongue and pickles

Bun deluxe33,50

Bun served with short rib, wagyu carpaccio and truffel

Ode to our friends from Disfrutar in Barcelona37,50

surprise with oyster and Royal Belgian Caviar


Maincourses

Pomme moscovite 85,00

Gevulde aardappel met salade van aardappel, augurk en zure room. Afgewerkt met 30gram
Royal Belgian Caviar – Platinum, handgepelde Noordzeegarnalen, zachte beurre blanc en mierikswortel.

Rundstartaar38,50

Rundvlees van de hoogste kwaliteit wordt à la minute met de hand gesneden en op smaak gebracht. Afgewerkt met een diversiteit van microgroenten, een balletje van crème van ganzenlever en frietjes zoals u ze van ons gewend bent.

Black cod47,50

Met deze bereiding van black cod proef je Azië in het bord. Frisse, rijke en diverse smaken met als afwerking een toets van ganzenlever.

Tarbot met asperges en kreeft59,50

Gegrilde tarbot met brandade, asperges, tuinboontjes en een jus van kreeft.

Beef Wellington47,00 p.p.

Teamwork tussen onze patissiers en keukenteam. Perfect bladerdeeg gevuld met filet pur. Gegarneerd met een tartelette gevuld me een knapperige groentenkrans.
(geserveerd per 2 personen – prijs per persoon)

Kalf49,50

Zacht gegaard kalfsvlees met jus van gefermenteerd brood en garnituur.


Lunchmenu Het Gebaar

Paling in ’t groen
**
Shortrib kroketje met gelei van mosterd
**
Zalm met groene curry, venkel en saus van gambero rosso
Krokante canneloni van krab met gember en yuzu
**
Melk kalf met compôte van aubergine, morilles, lente ui en kalfsjus
**
Hoogstraten aardbeien en rabarber

€ 85,00 p.p.

ons lunchmenu wordt geserveerd per tafel.
vanaf 6 personen serveren we alleen ons lunch menu.


Desserts

Cacao boon 35,00

Deze cacaoboon is krokant van buiten, het flinterdunne omhulsel is gevuld met luchtige
cacao crème en een combinatie van smaken die we u zelf laten ontdekken.
Een signature dessert met de nieuwste technieken van de patisserie.

Mille feuille35,00

Duizendblad met de allerbeste boter bereid. Belegd met crème van pistache,
compote van mango en groene shiso (Japanse munt). Geserveerd met een coulis van amandel, en exotische vruchten.

La vie en fraise29,50

Roger zijn favoriete vrucht speelt de hoofdrol in dit dessert. Zacht vanille ijs met yoghurt, macadamia, rode vruchten en vlierbloesem. U proeft de zomer in dit bord.

Tiramisu37,50

“Een klassieker in een nieuw jasje”. Mascarpone mousse met verschillende bereidingen van amandel, koffie, karamel, toffee, hazelnoot en praliné.

Dame Blanche32,50

Een klassieker op elke kaart, huisgemaakt vanille room ijs met chocoladesaus en toefjes slagroom.

Rogers pancake 12,50