Open menu Sluit menu
EN

Menukaart

Chef Roger van Damme en zijn team stellen onderstaande gerechten aan U voor. In afwachting kan U genieten van een van onze tapa’s. Deze zullen bij U aan tafel toegelicht worden.

Klassieke voorgerechten van Roger

Brioche met Wagyu27,50

Brioche met Wagyu vlees, gerookte uiencrème & truffel

Tonijn27,50

Bereiding van langzaam gegaarde bluefin tonijn met iberco ham, bonito, dashibouillon en soya mayonaise.

Vitello Tonnato27,50

Langzaam gegaard kalfsvlees met een tonijn mayonaise & kroepoek


Signatuur hoofdgerechten

Rundstartaar36,50

Rundvlees van de hoogste kwaliteit wordt à la minute met de hand gesneden en op smaak gebracht. Afgewerkt met een diversiteit van microgroenten, een balletje van crème van ganzenlever en frietjes zoals U ze van ons gewend bent.

Noordzee vis met Oosterschelde kreeft op Thaise wijze45,00

Gebakken Noordzee geserveerd met langzaam gegaarde Oosterschelde kreeft, nasi die Roger in Thailand leerde bereiden. Hierbij serveren we een zachte groene curry en een diversiteit aan Thaise garnituren.

Vol au Vent Deluxe41,00

Klassieke vol au vent met zwezeriken en verse frietjes.

Back from Japan

Roger is onlangs in Japan geweest, hij bezocht onder meer Kyoto, Tokyo en Osaka. Geïnspireerd door zijn Japanse ervaringen ontwikkelde hij nieuwe gerechten, omschrijft ze als zuiver en puur met zachte smaken. Om de ervaring compleet te maken serveren we bij deze gerechten sake of klassieke Japanse thee.

Wagyu beef56,95

Door de fijne marmering is deze wagyu uniek van smaak.
We bakken het vlees en serveren het met een bereiding van aubergine en miso, een bouillon van ossenstaart, huisgemaakte soba noedels en een geroosterde vleesjus.


Patisserie

Smaken uit Hoogstraten26,50

Ring van yoghurt met structuren van Hoogstraten aardbeien, frambozen en toetsen van basilicum en rode biet.

Rock around the clock28,50

Een creatie bestaande uit verschillende smaken, een biscuit van hazelnoot, mousse van melkchocolade, coulis van exotisch fruit en verder proeft u vanille, passievrucht en amandel

Orelys27,50

Een dessert met zure toetsen van yuzu, basilicum, gekarameliseerde appel, krokant bladerdeeg, een luchtige chantilly en een mousse van orelys chocolade.

Butterfly28,50

Mousse van crème d’épice met interieur van dulcey chocolade, granola, griekse yoghurt met toetsen van perzik en abrikoos, hazelnoot en witte chocolade met koffie crème brûlée.

Black Circle27,50

Verrassende combinatie van chocolade, ganzenlever en javanais. Geserveerd met diverse structuren van peer, hazelnoot, walnoot en koffie.

White Dessert25,50

Een dessert geïnspireerd op de woestijn en zijn mooie romantische plekjes.
Wit “zand” met eronder een fris smaken pallet van o.a. basilicum, yoghurt, aardbeien en yuzu.


Roger van Damme classics

De eigentijdse kijk van chef Roger tovert deze topklassiekers om tot echte droom desserten.

Dame Blanche24,50

Crème Brulée14,50

Klassieke crème brulée geserveerd met een bal van caramel crème.


Pannenkoeken (vanaf 14u30)

Crêpe Maison7,95

Twee pannenkoeken geserveerd met diverse suikers en roomboter.

Crêpe Royale12,00

Met roomijs gevulde pannenkoeken, in een laagje chocoladesaus.

Crêpe Dominique12,00

Met roomijs gevulde pannenkoeken, in een laagje sinaasappelsaus.