Open menu Sluit menu
EN

Menukaart

Chef Roger van Damme en zijn team stellen onderstaande gerechten aan U voor. In afwachting kan U genieten van een van onze tapa’s. Deze zullen bij U aan tafel toegelicht worden.

Klassieke voorgerechten van Roger

Taco26,50

De wereld rond in drie taco’s; zeebaars met jalapeño en amandel, kip met pompoen, munt en koriander en gemarineerde shortrib in pepersaus met aubergine en Indische chutney

Tarteletje met huisgerookte paling27,50

Krokante groenten tulp, gevuld met brioche, ganzenlever en bereidingen van verse en huisgerookte paling.

Brioche met wagyu27,50

Brioche met wagyu vlees, gerookte uiencrème & truffel.


Signatuur hoofdgerechten

Rundstartaar36,50

Rundvlees van de hoogste kwaliteit wordt à la minute met de hand gesneden en op smaak gebracht. Afgewerkt met een diversiteit van microgroenten, een balletje van crème van ganzenlever en frietjes zoals U ze van ons gewend bent.

Roodbaarsfilet met Oosterschelde kreeft47,50

Gebakken Thaise rijst geserveerd met gebakken roodbaarsfilet, Oosterschelde kreeft en zachte groene currysaus als afwerking.

Vol au vent deluxe41,00

Klassieke vol au vent met zwezeriken en verse frietjes.

Gegrilde tong op Japanse wijze55,00

Gegrilde tong met Japanse garnituren waaronder een beurre-blanc van dashi, gefrituurde kombu, shiso olie en een zachte verveine boter. Geserveerd met puree van plankton.

Krokant gebakken speenvarken met langoestine47,50

Krokant gebakken speenvarken en langzaam in hooi gegaarde “presa” verrassend gecombineerd met twee structuren van langoustines. Geserveerd met diverse bereidingen van herfstgroenten.


Patisserie

27,50

Diversiteit van met zorg gerijpte kazen geserveerd met bijpassende garnituren

Collectors desserts box van Roger van Damme 35,00

Verzameling van drie van de meest bekende signature desserts van Roger van Damme. Dit moet u geproefd hebben.
Soleil – Célébration – van Damme(n)

Black Circle27,50

Verrassende combinatie van chocolade, ganzenlever en javanais. Geserveerd met diverse structuren van peer, hazelnoot, walnoot en koffie.

Oma's appeltaartje30,- p.p.

Roger heeft zich verdiept in de wereld van het bladerdeeg en heeft een prachtige creatie gecreëerd. Een appeltaart met daarin amandelspijs, compôte ven appel opgefrist met yuzu, vlierbloesem en kruiden toetsen. Roger serveert deze appeltaart met vanille ijs, slagroom en sabayon. Een stevig dessert, maar een must om uw maaltijd af te sluiten.
(bereidingstijd 45 minuten – geserveerd per 2 personen)


Roger van Damme classics

De eigentijdse kijk van chef Roger tovert deze topklassiekers om tot echte droom desserten.

Dame Blanche26,50

Een klassieker op elke kaart, huisgemaakt vanille room ijs met chocoladesaus en toefjes slagroom.

Crème Brûlée14,50

Klassieke crème brûlée geserveerd met een bal van karamel crème


Pannenkoeken (vanaf 14u30)

Crêpe Maison8,95

Twee pannenkoeken geserveerd met diverse suikers en roomboter.

Crêpe Royale13,50

Met roomijs gevulde pannenkoeken, in een laagje chocoladesaus.

Crêpe Dominique13,50

Met roomijs gevulde pannenkoeken, in een laagje sinaasappelsaus.