Open menu Sluit menu
EN

Menukaart

Chef Roger van Damme en zijn team stellen graag hun gerechten aan u voor. Onze suggesties lichten we graag toe aan tafel. Bij elk gerecht heeft onze sommelier een wijn geselecteerd welke we per glas serveren.

Geniet van uw culinair moment!

Voorgerechten

Taco 

De wereld rond in drie taco’s; zeebaars met jalapeño en amandel, kip met pompoen, munt en koriander en gemarineerde shortrib in pepersaus met aubergine en Indische chutney.

€ 32,00

Brioche Wagyu

Brioche met wagyu vlees, gerookte uiencrème & truffel.

€ 29,50

Royal Belgian Caviar 

Onze beroemde gevulde eitjes met krab / gerookte paling & ganzenlever / waldorf salade met handgepelde Noordzee garnalen belegd met Royal Belgian Caviar – goldlabel

€ 45,-

Hoofdgerechten

Rundstartaar
Rundvlees van de hoogste kwaliteit wordt à la minute met de hand gesneden en op smaak gebracht. Afgewerkt met een diversiteit van microgroenten, een balletje van crème van ganzenlever en frietjes zoals u ze van ons gewend bent.
€ 37,50
Kabeljauw met handgepelde Noordzeegarnalen en Royal Belgian Caviar
Licht gepekelde en op lage temperatuur gegaarde kabeljauw. Geserveerd met puree, een gepocheerd ei, hand gepelde Noordzee garnalen en jus van kreeft. Afgewerkt met bakkeljauw en Royal Belgian Caviar – goldlabel
€ 52,50
Beef Wellington
Teamwork tussen onze patissiers en keukenteam. Perfect bladerdeeg gevuld met filet pur. Gegarneerd met diverse bereidingen van aardappel, aubergines, paddestoelen en truffel.
€ 47,- per persoon (geserveerd per 2 personen)
Lijngevangen zeebaars 
Op het vel gebakken zeebaars op puree van doperwten en afgewerkt met rijke Aziatische smaken. Een fris en licht gerecht.
€ 49,50
Gegrilde tarbot met langoestine
Gegrilde tarbot op brandade, afgewerkt met twee bereidingen van langoustines en een zachte groene curry
€ 52,50

Desserts

Collectors dessert box van Roger van Damme

Verzameling van drie van de meest bekende signature desserts van Roger van Damme. Dit moet u geproefd hebben. Soleil – Célébration – van Damme(n)

€ 35,-

Oma’s appeltaartje
Roger heeft zich verdiept in de wereld van het bladerdeeg en heeft een prachtige creatie gecreëerd. Een appeltaart met daarin amandelspijs, compôte ven appel opgefrist met yuzu, vlierbloesem en kruiden toetsen. Roger serveert deze appeltaart met vanille ijs, slagroom  en sabayon. Een stevig dessert, maar een must om uw maaltijd af te sluiten. (bereidingstijd 45 minuten – geserveerd per 2 personen
€ 30,- (per persoon)
La Grande Couronne
Een dessert gecreëerd ter ere van een unieke samenwerking met Glenfiddich Grande Couronne. U proeft een mousse van karamel en chocolade, toetsen van kalamansi en walnoot. Een compôte van peer en een krokant rolletje van peer gevuld met een crème van bitterkoekjes. Afgewerkt met een suikerbal gevuld met hazelnoot slagroom. Uiteraard serveren we een proevertje van de Glenfiddich Grande Couronne bij dit dessert.
€ 32,50
Dame Blanche

Een klassieker op elke kaart, huisgemaakt vanille room ijs met chocoladesaus en toefjes slagroom.

€ 26,50

 

Pannenkoeken (vanaf 14u30)

Crêpe Maison8,95

Twee pannenkoeken geserveerd met diverse suikers en roomboter.

Crêpe Royale13,50

Met roomijs gevulde pannenkoeken, in een laagje chocoladesaus.

Crêpe Dominique13,50

Met roomijs gevulde pannenkoeken, in een laagje sinaasappelsaus.