Open menu Sluit menu
EN

Menukaart

Chef Roger van Damme en zijn team stellen onderstaande gerechten aan U voor. In afwachting kan U genieten van een van onze tapa’s. Deze zullen bij U aan tafel toegelicht worden.

Klassieke voorgerechten van Roger

Brioche met Wagyu27,50

Brioche met Wagyu vlees, gerookte uiencrème & truffel

Tonijn27,50

Bereiding van langzaam gegaarde bluefin tonijn met iberco ham, bonito, dashibouillon en soya mayonaise.

Taco25,00

De wereld rond in drie taco’s; zeebaars met jalapeño en amandel, kip met pompoen, munt en koriander en gemarineerde shortrib in pepersaus met aubergine en Indische chutney


Signatuur hoofdgerechten

Rundstartaar36,50

Rundvlees van de hoogste kwaliteit wordt à la minute met de hand gesneden en op smaak gebracht. Afgewerkt met een diversiteit van microgroenten, een balletje van crème van ganzenlever en frietjes zoals U ze van ons gewend bent.

Noordzee vis met Sint-Jakobsvrucht45,00

Gebakken Thaise rijst geserveerd met Noordzeevis van de dag, een gebakken Sint Jakobsvrucht en zachte groene currysaus als afwerking.

Vol au vent deluxe41,00

Klassieke vol au vent met zwezeriken en verse frietjes.

Ossenstaart45,00

Ossenstaart met luchtige crème van knolselder, gelakte shortrib, een beignet met haringkaviaar en verschillende structuren van bloemkool.

Hartig taartje van tarbot, garnaal en rode gamba47,50

Gegrilde tarbot geserveerd op brandade, tartaar van rode gamba, jus van schaaldieren, bereidingen van garnalen en knolselder.


Patisserie

Rock around the clock28,50

Een creatie bestaande uit verschillende smaken, een biscuit van hazelnoot, mousse van melkchocolade, coulis van exotisch fruit en verder proeft u vanille, passievrucht en amandel

Orelys27,50

Een dessert met zure toetsen van yuzu, basilicum, gekarameliseerde appel, krokant bladerdeeg, een luchtige chantilly en een mousse van orelys chocolade.

Butterfly28,50

Mousse van crème d’épice met interieur van dulcey chocolade, granola, griekse yoghurt met toetsen van perzik en abrikoos, hazelnoot en witte chocolade met koffie crème brûlée.

Black Circle27,50

Verrassende combinatie van chocolade, ganzenlever en javanais. Geserveerd met diverse structuren van peer, hazelnoot, walnoot en koffie.

White truffel28,50

Verschillende bereidingen met witte truffel, waaronder toetsen van cheesecake, anglaise, tiramisu en brownie. Thaise krokant en gelei van karamel maken dit gerecht af.


Roger van Damme classics

De eigentijdse kijk van chef Roger tovert deze topklassiekers om tot echte droom desserten.

Dame Blanche24,50

Crème Brulée14,50

Klassieke crème brulée geserveerd met een bal van caramel crème.


Pannenkoeken (vanaf 14u30)

Crêpe Maison7,95

Twee pannenkoeken geserveerd met diverse suikers en roomboter.

Crêpe Royale12,00

Met roomijs gevulde pannenkoeken, in een laagje chocoladesaus.

Crêpe Dominique12,00

Met roomijs gevulde pannenkoeken, in een laagje sinaasappelsaus.