Menukaart
Menukaart
Chef Roger van Damme en zijn team stellen graag hun gerechten aan u voor. Uiteraard werken we met dagverse ingrediënten, wat er soms voor kan zorgen dat bepaalde gerechten niet beschikbaar zijn of (tijdelijk) vervangen worden.
Voorgerechten
Hoofdgerechten
LUNCHMENU HET GEBAAR
Tartelette gevuld met crème van gepekelde rode biet, salade van appel, verse mierikswortel en rode biet, met tartaar van zeebaars en crème van bonito
*
Heldere visbouillon met kokkels en scheermessen, tofu en daslook
***
Twee bereidingen van Vlaamse asperges en krab
Mousse van witte asperges met carpaccio van gambero rosso, gele curry en een frisse salade van venkel.
*
warme bereiding van krab, asperges en Thaise curry
***
Pad kaprao, traditioneel Thais vlees gerecht, geserveerd op een zachte Chinese steamed bun
*
Zachte bereiding van shortrib met rode curry en compôte van aubergine
*
Een kleine variant van onze beroemde rundstartaar
***
Tarbot met ravioli van morilles en groene asperges, tuinkruiden, crème van groene groenten en een zachte beurre blanc met vadouvan
Supplement Royal Belgian Caviar*
***
Dessert creatie van Roger van Damme en zijn patisserie team
€ 129,00 p.p. / met Royal Belgian Caviar € 155,00 p.p.
ons lunchmenu wordt geserveerd per tafel. vanaf 6 personen serveren we alleen ons lunch menu.
kaasbordje voor het dessert-supplement € 23,50 kaas ipv dessert € 13,50 aangepast wijn arrangement € 55,00* / wijn arrangement “special cuvée” € 97,50* *zonder wijn bij kaas
Desserts