Menukaart
Chef Roger van Damme en zijn team stellen graag hun gerechten aan u voor. Onze suggesties lichten we graag toe aan tafel. Bij elk gerecht heeft onze sommelier een wijn geselecteerd welke we per glas serveren.
Geniet van uw culinair moment!
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Rundstartaar
Rundvlees van de hoogste kwaliteit wordt à la minute met de hand gesneden en op smaak gebracht. Afgewerkt met een diversiteit van microgroenten, een balletje van crème van ganzenlever en frietjes zoals u ze van ons gewend bent.
€ 37,50
“lasagne” van shortrib van Holsteiner en Sint Jacobs vruchten
Een lasagne vel belegd met shortrib van Holsteiner, gebakken Sint Jacobsvruchten en jus van truffel.
€ 49,50
Beef Wellington
Teamwork tussen onze patissiers en keukenteam. Perfect bladerdeeg gevuld met filet pur. Gegarneerd met diverse bereidingen van aardappel, aubergines, paddestoelen en truffel.
€ 47,- per persoon (geserveerd per 2 personen)
Lijngevangen zeebaars
Op het vel gebakken zeebaars op puree van doperwten en afgewerkt met rijke Aziatische smaken. Een fris en licht gerecht.
€ 49,50
Gegrilde tarbot met langoestine
Gegrilde tarbot op brandade, afgewerkt met twee bereidingen van langoustines en een zachte groene curry
€ 52,50
Desserts
Collectors dessert box van Roger van Damme
Verzameling van drie van de meest bekende signature desserts van Roger van Damme. Dit moet u geproefd hebben. Soleil – Célébration – van Damme(n)
€ 35,-
Oma’s appeltaartje
Roger heeft zich verdiept in de wereld van het bladerdeeg en heeft een prachtige creatie gecreëerd. Een appeltaart met daarin amandelspijs, compôte ven appel opgefrist met yuzu, vlierbloesem en kruiden toetsen. Roger serveert deze appeltaart met vanille ijs, slagroom en sabayon. Een stevig dessert, maar een must om uw maaltijd af te sluiten. (bereidingstijd 45 minuten – geserveerd per 2 personen
€ 30,- (per persoon)
Strawberry Delicious
Roger zijn favoriete vrucht speelt de hoofdrol in dit dessert. De aardbeien worden gecombineerd met pistache biscuit, yoghurt, basilicum en lychee.
€ 29,50
Tiramisu
“Een klassieker in een nieuw jasje”. Mascarpone mousse met verschillende bereidingen van amandel, koffie, karamel, toffee, hazelnoot en praliné.
€ 29,50
Dame Blanche
Een klassieker op elke kaart, huisgemaakt vanille room ijs met chocoladesaus en toefjes slagroom.
€ 26,50