Menukaart
Menukaart
Chef Roger van Damme en zijn team stellen graag hun gerechten aan u voor. Onze suggesties lichten we graag toe aan tafel. Bij elk gerecht heeft onze sommelier een wijn geselecteerd welke we per glas serveren.
Geniet van uw culinair moment!
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Lunchmenu Het Gebaar
tartelette met mousse van zeevruchten en pickles
**
Carpaccio van langoestine met crème van yoghurt en munt
**
Gegrilde langoestine op een bedje van rijst met kimchi en frisse kruiden
**
Rog in drievoud
Gegrilde rog met kappertjes, een zachte peper velouté en
huisgemaakte Chinese noedels
Rog gegaard in een zalige curry met tuinkruiden. Geserveerd met
Noordzee krab en afgewerkt met een luchtige crème van pindanootjes
en afgewerkt met Aziatische crumble
Flan van visbouillon, met in sake gemarineerde rog, gekarameliseerd en geserveerd met crispy toast
**
Kalf geserveerd met ravioli gevuld met chutney van champignons en zwezerik. Geserveerd met compote van aubergine, crème van knolselder en jus van knolselder in zoutkorst.
**
Pompidou
Chocoladebol gevuld met vlierbloesem, cacao, lychee, passie, appel, kombucha, pandang, gember en jasmijn. Een smakenfestival begeleid door een frisse jus en super zacht yoghurt ijs.
€ 115,00 p.p.
ons lunchmenu wordt geserveerd per tafel.
vanaf 6 personen serveren we alleen ons lunch menu.
kaasbordje voor het dessert-supplement € 18,50
aangepast wijn arrangement € 42,50*
*zonder wijn bij kaas
Desserts