Menukaart
Menukaart
Chef Roger van Damme en zijn team stellen graag hun gerechten aan u voor. Onze suggesties lichten we graag toe aan tafel. Bij elk gerecht heeft onze sommelier een wijn geselecteerd welke we per glas serveren.
Geniet van uw culinair moment!
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Lunchmenu Het Gebaar
Zuiderse pizza met makreel
**
Kroketje van handgepelde Noordzeegarnalen met jus van gambero rosso
**
minibun met pittige tartaar van langoustine
**
Duo van kip
krokant balletje van kikkererwt, gevuld met rilette van kip, groene curry en jalapeño
butter-chicken gegaard op de barbecue, geserveerd met parel couscous, pompoen,
vadouvanolie en gelei van miso en yuzu.
**
Sint-Jacobs vrucht met langzaam gegaarde shortrib en truffel
**
Cream & coffee
zoete verrassing met appelcompote, koffie-mascarpone ijs, gezouten karamel,
praliné van amandel, pecan en hazelnoot. Frisse toetsen van mango, sinaasappel,
bergamot, amandel en oranjebloesem
€ 95,00 p.p.
ons lunchmenu wordt geserveerd per tafel.
vanaf 6 personen serveren we alleen ons lunch menu.