Open menu Sluit menu
EN

Menukaart

Menukaart

Chef Roger van Damme en zijn team stellen graag hun gerechten aan u voor. Onze suggesties lichten we graag toe aan tafel. Bij elk gerecht heeft onze sommelier een wijn geselecteerd welke we per glas serveren.

Geniet van uw culinair moment!

Voorgerechten

Carpaccio van gambero rosso48,50

In zijn puurste vorm geserveerd. Met een mousse van gambero rosso, frisse toetsen van yuzu, jalapeñoo en boterazijn.

Paling in 't groen 202337,00

Een prachtig boeketje van verschillende bereidingen van paling en groene kruiden. Een carpaccio van avocado en een mooie combinatie van kokkeltjes, venkel en oestermayonaise. Een streling voor alle zintuigen.

Bun deluxe35,50

Bun geserveerd met gelakte shortrib, carpaccio van wagyu en truffel.


Hoofdgerechten

Rundstartaar42,50

Rundvlees van de hoogste kwaliteit wordt à la minute met de hand gesneden en op smaak gebracht. Afgewerkt met een diversiteit van microgroenten, een balletje van crème van ganzenlever en frietjes zoals u ze van ons gewend bent.

Zeebaars57,50

Op lage temperatuur gegaarde zeebaars. Geserveerd met bereidingen van oester, prei, spinazie en aardappel. Verfijnd met frisse Oosterse smaken als Japanse gember, dashi en yuzu.

Carima52,50

Lende van het Carima rund, een Italiaans rund wat ook instaat voor de productie van melk voor de beroemde parmezaanse kaas. We serveren dit lende stuk met
gratin dauphinois. Een Oosters stampotje van groene kool, gepekelde knolselder
een heerlijke kalfsjus.

Noordzee tong met Royal Belgian Caviar59,50

Noordzee tong met velouté van zwarte peper en scheermesjes. Gegrilde prei, artisjok en een cannelloni gevuld met chutney van zwarte peper. Afgewerkt met Royal Belgian Caviar.


Lunchmenu Het Gebaar

Verrassingseitje van gepofte kikkererwt met krab

**
Aziatische tonijn bereiding met soja, enoki, amandel en ponzu
**
Tartaar van tonijn met aubergine, soja, daikon en bergamot

**
Iberico in drievoud geïnspireerd door chef Pam van Potong in Bangkok

“Peking rib” in een flensje met hoisin, prei, komkommer en mayonaise van yoghurt en munt

Pulled Iberico met crème van aardpeer en Thaise chutney

Crispy Iberico, krokant gebakken met frisse dipsaus

**
Noordzeetong met velouté van zwarte peper en scheermesjes, gegrilde prei en een cannelloni met chutney van zwarte peper en champignons.
**

Pavlova

Rood fruit, vanille namelaka, aardbei crumble, bosvruchten compôte, lemon, cheesecake ijs, yoghurt en espuma van glühwein en lychee kombucha.

 

€ 105,00 p.p.

ons lunchmenu wordt geserveerd per tafel.
vanaf 6 personen serveren we alleen ons lunch menu.


Desserts

Cacao boon 35,00

Deze cacaoboon is krokant van buiten, het flinterdunne omhulsel is gevuld met luchtige
cacao crème en een combinatie van smaken die we u zelf laten ontdekken.
Een signature dessert met de nieuwste technieken van de patisserie.

Mille feuille37,50

Duizendblad met de allerbeste boter bereid. Belegd met crème van pistache en
compote van mango. Geserveerd met een coulis van amandel, en exotische vruchten.

Pavlova35,00

Rood fruit, vanille namesake, aardbei crumble, bosvruchten compôte, praliné van macadamia, lemon, cheesecake ijs, yoghurt en espuma van glühwein en lychee kombucha.

Tiramisu40,00

“Een klassieker in een nieuw jasje”. Mascarpone mousse met verschillende bereidingen van amandel, koffie, karamel, toffee, hazelnoot en praliné.

Dame Blanche32,50

Een klassieker op elke kaart, huisgemaakt vanille room ijs met chocoladesaus en toefjes slagroom.


Crêpe Roger van Damme12,50

De pannenkoek van Het Gebaar is ondertussen wereld beroemd. Bereid volgens het geheime recept van Roger van Damme en met de unieke vanille van Escale bleu. We serveren de pannenkoek met bijpassende garnituren.