Open menu Sluit menu
EN

Menukaart

Chef Roger van Damme en zijn team stellen graag hun gerechten aan u voor. Onze suggesties lichten we graag toe aan tafel. Bij elk gerecht heeft onze sommelier een wijn geselecteerd welke we per glas serveren.

Geniet van uw culinair moment!

Voorgerechten

Tonijn 38,95

Tartaar van tonijn met guacamole, carpaccio van wagyu afgewerkt met zachte crème van oester

Brioche met Wagyu27,50

Brioche met wagyu vlees, gerookte uiencrème & truffel

Vitello tonato28,50

Langzaam gegaard, dungesneden kalfsvlees met een zachte crème van tonijn. Klassiek geserveerd met appelkappertje en verrassend verrijkt met een tartelette van parmezaanse kaas, gevuld met kalfstong en pickels.

Gevulde eitjes met Royal Belgian Caviar47,50

Gevulde eitjes met Royal Belgian caviar – gold label
Waldorfsalade met handgepelde Noordzeegarnalen
Ganzenlever, gerookte paling en crème van aardappel
Snowcrabsalade, mousse van bisque en crème van zachte curry

Hoofdgerechten

Rundstartaar
Rundvlees van de hoogste kwaliteit wordt à la minute met de hand gesneden en op smaak gebracht. Afgewerkt met een diversiteit van microgroenten, een balletje van crème van ganzenlever en frietjes zoals u ze van ons gewend bent.
€ 37,50
“lasagne” van shortrib van Holsteiner en Sint Jacobs vruchten
Een lasagne vel belegd met shortrib van Holsteiner, gebakken Sint Jacobsvruchten en jus van truffel.
€ 49,50
Beef Wellington
Teamwork tussen onze patissiers en keukenteam. Perfect bladerdeeg gevuld met filet pur. Gegarneerd met diverse bereidingen van aardappel, aubergines, paddestoelen en truffel.
€ 47,- per persoon (geserveerd per 2 personen)
Lijngevangen zeebaars 
Op het vel gebakken zeebaars op puree van doperwten en afgewerkt met rijke Aziatische smaken. Een fris en licht gerecht.
€ 49,50
Gegrilde tarbot met langoestine
Gegrilde tarbot op brandade, afgewerkt met twee bereidingen van langoustines en een zachte groene curry
€ 52,50

Desserts

Collectors dessert box van Roger van Damme

Verzameling van drie van de meest bekende signature desserts van Roger van Damme. Dit moet u geproefd hebben. Soleil – Célébration – van Damme(n)

€ 35,-

Oma’s appeltaartje
Roger heeft zich verdiept in de wereld van het bladerdeeg en heeft een prachtige creatie gecreëerd. Een appeltaart met daarin amandelspijs, compôte ven appel opgefrist met yuzu, vlierbloesem en kruiden toetsen. Roger serveert deze appeltaart met vanille ijs, slagroom  en sabayon. Een stevig dessert, maar een must om uw maaltijd af te sluiten. (bereidingstijd 45 minuten – geserveerd per 2 personen
€ 30,- (per persoon)
Strawberry Delicious
Roger zijn favoriete vrucht speelt de hoofdrol in dit dessert. De aardbeien worden gecombineerd met pistache biscuit, yoghurt, basilicum en lychee.
€ 29,50
Tiramisu
“Een klassieker in een nieuw jasje”. Mascarpone mousse met verschillende bereidingen van amandel, koffie, karamel, toffee, hazelnoot en praliné.
€ 29,50
Dame Blanche

Een klassieker op elke kaart, huisgemaakt vanille room ijs met chocoladesaus en toefjes slagroom.

€ 26,50

 

Pannenkoeken (vanaf 14u30)

Crêpe Maison8,95

Twee pannenkoeken geserveerd met diverse suikers en roomboter.

Crêpe Royale13,50

Met roomijs gevulde pannenkoeken, in een laagje chocoladesaus.

Crêpe Dominique13,50

Met roomijs gevulde pannenkoeken, in een laagje sinaasappelsaus.