Menukaart
Menukaart
Chef Roger van Damme en zijn team stellen graag hun gerechten aan u voor. Uiteraard werken we met dagverse ingrediënten, wat er soms voor kan zorgen dat bepaalde gerechten niet beschikbaar zijn of (tijdelijk) vervangen worden.
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Lunchmenu Het Gebaar
“broodje kroket” met mousse van pickles
Kroketje van wagyu met crème van ui, ernaast een mousse van huisgemaakte pickles op een sablé koekje van Parmezaanse kaas.
***
Balfego bluefin tonijn. Een uitzonderlijke steak tartaar van tonijn geserveerd met ponzu, avocado,
basilicum en een frisse pastille van gazpacho.
*
Torro (buik) van tonijn geserveerd op gefermenteerde rijst met rondom
een mousseline van zuurdesem
***
Drieluik van Gallux kip – kip van ei tot bil van Belgische oorsprong die met aandacht voor het dierenwelzijn, gezondheid en de unieke voedersamenstelling een authentieke smaak garandeert.
– kwaliteit bij de boer vertaalt zich naar kwaliteit op uw bord –
Carpaccio van Gallux kip met frisse tomaten, een zoet-zure dressing en rode curry.
*
Gegrilde kippenvleugel gemarineerd in Oosterse kruiden, geserveerd op een
maïs-keffir crème, afgewerkt met een overheerlijke curry
*
In saké gemarineerde kip, gegrild op de barbecue
***
Traag gegaarde tarbot met een mousseline van groene kruiden met een boeket van frisse groene groenten.
supplement Royal Belgian Caviar*
***
Botanische aardbeien tuin
Zachte mousse van Griekse yoghurt, jasmijn en aardbeien met een frisse compote van rabarber en watermeloen. Bekleed met verse ananas- en frambozenaardbeitjes met een spicy roze peper anglaise vergezeld met verkoelend aardbeien roomijs, tamarillogel en een shotje mangosteen Tea Vinegar
€ 125,00 p.p. / met Royal Belgian Caviar € 150,00 p.p.
ons lunchmenu wordt geserveerd per tafel. vanaf 6 personen serveren we alleen ons lunch menu.
kaasbordje voor het dessert-supplement € 22,50 kaas ipv dessert € 12,50
aangepast wijn arrangement € 50,00*
wijn arrangement “special cuvée” € 95,-* *zonder wijn bij kaas
Desserts