Menukaart
Menukaart
Chef Roger van Damme en zijn team stellen graag hun gerechten aan u voor. Onze suggesties lichten we graag toe aan tafel. Bij elk gerecht heeft onze sommelier een wijn geselecteerd welke we per glas serveren.
Geniet van uw culinair moment!
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Lunchmenu Het Gebaar
Verrassing van zoet-zure paling in twee bereidingen
**
Carpaccio van St-Jacobs vruchten, beignet van brandade met salade van venkel, yuzu, curry en een crème van Thaise basilicum
**
Gebakken St-Jacobsvrucht met compôte van aardpeer en knolselder, vezacht door een witte peper velouté en een pareltje van ganzenlever
**
Mousse van gele curry met tartaar van roodbaars
Tartelette gevuld met krab in gele curry, kokos en cremeux van gefermenteerde sojaboon. Afgewerkt met een toets van Royal Belgian caviar
Ying-yang noodles met gepocheerde Oosterschelde vis afgewerkt met sashimi van roodbaars en een jus van garnaal en kefir
**
Carima rund geselecteerd door Luc de Laet. Geserveerd met crème van aubergine, verrassende bereiding van aardappel en crème van truffel, afgewerkt met aardappeltaart en lardo. Ernaast een taartje van shii-take met shortrib en kruidige jus
**
Winter magie
Magic sphere creation boordevol verrassende bereidingen en smaken. Champagne mousse, frangipane, parels van yuzu, compôte van peer,
karamel, amandel, sinaasappel, mandarijn, lychee, rum,
vanille, rozijnen, verfrist door ijs van Griekse yoghurt.
€ 120,00 p.p.
ons lunchmenu wordt geserveerd per tafel.
vanaf 6 personen serveren we alleen ons lunch menu.
kaasbordje voor het dessert-supplement € 18,50
aangepast wijn arrangement € 42,50*
*zonder wijn bij kaas
Desserts