Menukaart
Menukaart
Chef Roger van Damme en zijn team stellen graag hun gerechten aan u voor. Onze suggesties lichten we graag toe aan tafel. Bij elk gerecht heeft onze sommelier een wijn geselecteerd welke we per glas serveren.
Geniet van uw culinair moment!
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Lunchmenu Het Gebaar
Verrassingseitje van gepofte kikkererwt met krab
**
Aziatische tonijn bereiding met soja, enoki, amandel en ponzu
**
Tartaar van tonijn met aubergine, soja, daikon en bergamot
**
Iberico in drievoud geïnspireerd door chef Pam van Potong in Bangkok
“Peking rib” in een flensje met hoisin, prei, komkommer en mayonaise van yoghurt en munt
Pulled Iberico met crème van aardpeer en Thaise chutney
Crispy Iberico, krokant gebakken met frisse dipsaus
**
Noordzeetong met velouté van zwarte peper en scheermesjes, gegrilde prei en een cannelloni met chutney van zwarte peper en champignons.
**
Pavlova
Rood fruit, vanille namelaka, aardbei crumble, bosvruchten compôte, lemon, cheesecake ijs, yoghurt en espuma van glühwein en lychee kombucha.
€ 105,00 p.p.
ons lunchmenu wordt geserveerd per tafel.
vanaf 6 personen serveren we alleen ons lunch menu.