Open menu Sluit menu
EN

Menukaart

Chef Roger van Damme en zijn team stellen onderstaande gerechten aan U voor. In afwachting kan U genieten van een van onze tapa’s. Deze zullen bij U aan tafel toegelicht worden.

Klassieke voorgerechten van Roger

Pan con tomate25,00

Verschillende bereidingen van tomaat, geserveerd met krokant brood en burrata.

Tonijn27,50

Bereiding van langzaam gegaarde bluefin tonijn met iberco ham, bonito, dashibouillon en soya mayonaise.

Carpaccio Gamba Rosso27,50

Carpaccio Gamba Rosso met een frisse avocadosalade


Signatuur hoofdgerechten

Duif49,50

Voor u aan tafel versneden peking duif met z’n klassieke pannenkoekjes, krokante prei en kroketjes van gekonfijte duivenpoot.
Wilt u zeker zijn om dit gerecht te kunnen proeven, aarzel niet om dit op voorhand te reserveren en te noteren bij uw opmerkingen.

Paella Het Gebaar42,50

Paella op visbasis met langzaam gegaarde kabeljauw, gamba rosso, tempura van inktvis, chips van artisjok en krokant van inktvisinkt.

Rundstartaar36,50

Rundvlees van de hoogste kwaliteit wordt à la minute met de hand gesneden en op smaak gebracht. Afgewerkt met een diversiteit van microgroenten, een balletje van crème van ganzenlever en frietjes zoals U ze van ons gewend bent.

Paling41,50

Gelakte Oosterschelde paling met sushirijst, aubergines en verschillende structuren van gerookte paling.

Tournedos Rossini47,50

Tournedos met polenta, knolselder uit zoutkorst, sceps en truffel

Vol au Vent Deluxe41,00

Klassieke vol au vent met zwezeriken en verse frietjes.


Patisserie

Smaken uit Hoogstraten26,50

Ring van yoghurt met structuren van Hoogstraten aardbeien, frambozen en toetsen van basilicum en rode biet.

Rock around the clock28,50

Een creatie bestaande uit verschillende smaken, een biscuit van hazelnoot, mousse van melkchocolade, coulis van exotisch fruit en verder proeft u vanille, passievrucht en amandel

Orelys27,50

Een dessert met zure toetsen van yuzu, basilicum, gekarameliseerde appel, krokant bladerdeeg, een luchtige chantilly en een mousse van orelys chocolade.

Butterfly28,50

Mousse van crème d’épice met interieur van dulcey chocolade, granola, griekse yoghurt met toetsen van perzik en abrikoos, hazelnoot en witte chocolade met koffie crème brûlée.

Black Circle27,50

Verrassende combinatie van chocolade, ganzenlever en javanais. Geserveerd met diverse structuren van peer, hazelnoot, walnoot en koffie.


Roger van Damme classics

De eigentijdse kijk van chef Roger tovert deze topklassiekers om tot echte droom desserten.

Dame Blanche24,50

Crème Brulée14,50

Klassieke crème brulée geserveerd met een bal van dulce de leche crème.


Pannenkoeken (vanaf 14u30)

Crêpe Maison7,95

Twee pannenkoeken geserveerd met diverse suikers en roomboter.

Crêpe Royale12,00

Met roomijs gevulde pannenkoeken, in een laagje chocoladesaus.

Crêpe Dominique12,00

Met roomijs gevulde pannenkoeken, in een laagje sinaasappelsaus.