Open menu Sluit menu
EN

Menukaart

Chef Roger van Damme en zijn team stellen onderstaande gerechten aan U voor. In afwachting kan U genieten van een van onze tapa’s. Deze zullen bij U aan tafel toegelicht worden.

Klassieke voorgerechten van Roger

Brioche met gerookte zalm25,00

Geroosterd briochebroodje met huis gerookte zalm en een frisse crème van bergamot en rucola.

Tonijn27,50

Bereiding van langzaam gegaarde bluefin tonijn met iberco ham, bonito, dashibouillon en soya mayonaise.

Carpaccio van Wagyu beef25,00

Ode aan onze klassieke clubsandwich. Carpaccio van wagyu met peperknollenkaas, ganzenlever, crème van pecorino kaas afgewerkt met sla en knapperige uienringen.


Signatuur hoofdgerechten

Paella Het Gebaar42,50

Paella op visbasis met langzaam gegaarde kabeljauw, gamba rosso, tempura van inktvis, chips van artisjok en krokant van inktvisinkt.

Rundstartaar36,50

Rundvlees van de hoogste kwaliteit wordt à la minute met de hand gesneden en op smaak gebracht. Afgewerkt met een diversiteit van microgroenten, een balletje van crème van ganzenlever en frietjes zoals U ze van ons gewend bent.

Gegrilde tarbot47,50

Gegrilde tarbot op een bedje van aardappelpuree in een krans van lauwwarme gebakken groentjes afgewerkt met wortel, mosseltjes escabeche, krab en een frisse kruidige mayonaise.

Tournedos Rossini47,50

Tournedos met eendenlever, polenta, knapperige groentekrans en vleesjus.

Vol au Vent Deluxe41,00

Klassieke vol au vent met zwezeriken en verse frietjes.


Patisserie

Smaken uit Hoogstraten26,50

Ring van yoghurt met structuren van Hoogstraten aardbeien, frambozen en toetsen van basilicum en rode biet.

Paris Brest24,50

Een klassieker onder de loop genomen en verfijnd op onze manier met zoet-zure toetsen van citrus en vanille gecombineerd met hazelnoot, nougatine, caramel, koffie en sinaasappel.

Orelys27,50

Een dessert met zure toetsen van yuzu, basilicum, gekarameliseerde appel, krokant bladerdeeg, een luchtige chantilly en een mousse van orelys chocolade.

Akina27,50

Kruidige crème d’épice als basis met smaken van kaneel, earl grey en steranijs, balletjes van dulcey chocolade en melkchocolade met een interieur van kalamansi. Krokante soesjes met een chantilly van hazelnoten uit Piemonte afgewerkt met een smaakvolle cocktail.

Black Circle27,50

Verrassende combinatie van chocolade, ganzenlever en javanais. Geserveerd met diverse structuren van peer, hazelnoot, walnoot en koffie.


Roger van Damme classics

De eigentijdse kijk van chef Roger tovert deze topklassiekers om tot echte droom desserten.

Dame Blanche24,50

Crème Brulée14,50

Klassieke crème brulée geserveerd met een bal van dulce de leche crème.


Pannenkoeken (vanaf 14u30)

Crêpe Maison7,95

Twee pannenkoeken geserveerd met diverse suikers en roomboter.

Crêpe Royale12,00

Met roomijs gevulde pannenkoeken, in een laagje chocoladesaus.

Crêpe Dominique12,00

Met roomijs gevulde pannenkoeken, in een laagje sinaasappelsaus.