Menukaart
Menukaart
Chef Roger van Damme en zijn team stellen graag hun gerechten aan u voor. Uiteraard werken we met dagverse ingrediënten, wat er soms voor kan zorgen dat bepaalde gerechten niet beschikbaar zijn of (tijdelijk) vervangen worden.
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Lunchmenu Het Gebaar
Soepje van groene curry met combava olie, mosseltjes escabeche
en garnalen kroepoek
***
Tartaar van St Jacobs vruchten & wagyubeef in een cannelé met compote van aubergine en mouse van bonito, mayonaise van shirokombu en soja
*
Tartelette van wortel met een plakje carpaccio van St. Jacobsvruchten en gelakte shortrib afgewerkt met royal belgian caviar
*
Gegaarde kalfswang, gelakt met een jus van soja en kalfsfond. Een luchtige pompoencrème, gebakken St. Jacobsvrucht afgewerkt met een crumble van bulgur en gedrooge pickels.
***
Pad Thai. Een gekend Thais streetfood gerecht, op onze manier klassiek bereid en afgewerkt met een stukje kreeft.
*
Duo van krab en kreeft met rode curry en compote van tomaat
***
Kip bereid met peppercrust, een met ragout van kip gevulde empanada, crème van aardpeer op een bedje van girollen, pumpernikkel en gebrandde ui, geserveerd met een kruidige jus van kip.
Supplement Royal Belgian Caviar*
***
herfstkriebels met espresso martini
mousse van crème d’epice met compote van peer en biscuit van hazelnoot, parels van espresso martini. ijs van koffie en kardemom en een jus van chai latte en pumpkin spice latte.
€ 125,00 p.p. / met Royal Belgian Caviar € 150,00 p.p.
ons lunchmenu wordt geserveerd per tafel. vanaf 6 personen serveren we alleen ons lunch menu.
kaasbordje voor het dessert-supplement € 22,50 kaas ipv dessert € 12,50
aangepast wijn arrangement € 50,00*
wijn arrangement “special cuvée” € 95,-* *zonder wijn bij kaas
Desserts